Med allt samlat i samma hus!

Vi är det självklara valet sedan 1999 för fastighetsägare som har höga ambitioner för en sund inomhusmiljö. Vi avslöjar, åtgärdar, förebygger, gör sjuka hus friska och finns till för de som bor och verkar i fastigheterna. Välkommen till FST Group.

Fukt & Saneringsteknik

Med specialister inom fuktkonsultation, byggnadsmiljö, fuktskadeservice, radonutredningar och en installationsavdelning för fukt och radonåtgärder är vi den helhetslösning som krävs för bästa resultat.  Vi avslöjar, åtgärdar, förebygger, gör sjuka hus friska och finns till för de som bor och verkar i fastigheterna.

FST Husbesiktningar

Vi erbjuder fastighetsägare och blivande fastighetsägare specialkompetens inom överlåtelsebesiktningar, energi och entreprenadbesiktningar. Vi är även behöriga att utföra energideklarationer och värderingsbesiktningar. Med kontor i både Norrköping och Linköping är vi det största besiktningsföretaget i Östergötland. Det ger trygghet för dig som kund.

RST Radonstop

RST Radonstop är ett komplett och effektivt system för radonsanering och hindrar att radongas från blåbetong tränger in i bostäder. RST Radonduk appliceras enkelt direkt på väggen och är samtidigt billig och miljövänlig vilket gör det enkelt för hyresgäster och fastighetsägare att lösa radonproblematiken med blåbetong.

Nyheter